online store
top of page
contact us.jpg

CONTACT

JT-Products
Van den Akker-Erf 7
5384TT Heesch
Nederland

Graag contact opnemen via het contactformulier of via whatsapp chat. 

BTW Nummer: NL002241494B08
KvK Nummer: 62887696

Contact

Mail ons de bedrijfsgegevens en wat je wil bestellen en wij maken een factuur voor je aan, online bestellen is natuurlijk ook gewoon mogelijk.

Voor klanten welke zakelijk een aanschaf doen en buiten NL gevestigd zijn maar wel binnen de EU (bijvoorbeeld uit België) is er de mogelijkheid om zonder BTW (intracommunautair) te leveren. Wij dienen hiervoor je BTW-nummer te controleren.

Bedrijfsgegevens

B2B klant worden

Bedrijfsmatig inkopen
FAQ
 • Kan ik achteraf betalen?
  Ja, achteraf betalen kan in de checkout via Klarna. Lukt dit nou niet? neem dan contact op met de Klarna klantenservice.
 • Wat is de levertijd van mijn bestelling?
  De gemiddelde levertijd is op dit moment 1 - 7 werkdagen. Dit geld voor bestellingen die geplaatst zijn binnen Nederland en België, op Maandag t/m Vrijdag voor 16.00u. Uiteraard verzenden wij wereldwijd! Om er zeker van te zijn wat de levertijd is op moment van bestelling van een of meerdere producten willen wij vragen ons een email te sturen om de meest recente levertijd op te vragen. Stuur een email naar info@jt-products.nl of vul het contactformulier in op deze pagina.
 • Ik heb meerdere producten besteld en heb niet alles ontvangen, wat nu?
  Wees gerust, de producten worden alsnog geleverd maar op een ander tijdstip / dag. Wij werken met meerdere leveranciers gevestigd binnen Europa. Het komt voor dat er producten rechtstreeks verzonden worden vanuit de leverancier naar de eindklant. Dit kan ervoor zorgen dat bij een bestelling van meerdere producten de leveringen niet tegelijk aankomen. Heb je alsnog vragen? Stuur dan een email naar info@jt-products.nl of vul het contactformulier in op deze pagina.
 • Can I also pick up my order?
  Yes! However, this is only possible by appointment.
 • Kan ik mijn product laten monteren bij jullie?
  Nee, dit is niet mogelijk. Wij zijn enkel een webshop.
 • The product I am looking for is not in your shop, what now?"
  Most likely we can deliver the product! Apologies if the product cannot be found in our shop, please contact us via the contact form or send an email to info@jt-products.nl. We can still deliver most products for you.

Heb je alsnog vragen? Vul dan het contactformulier in.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page