online store
top of page

OVER

ONS

arrow.png

Het ontstaan

"Een project en droom werd werkelijkheid..."

Dit ben ik, Juul. Vanaf jongs af aan ben ik altijd al gek geweest van techniek. 

Na mijn opleiding 1e Autotechnicus Technisch Specialist heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Daarna ben ik mij verder gaan specialiseren.

Het begon allemaal als een hobby een paar jaar geleden (2015). Ik had een Audi A3 1.8T AGU uit 1998. De producten om hem sneller te maken kocht ik zelf bij diverse bedrijven in Nederland. Uiteindelijk had ik de Audi van 150pk naar 242pk en 349nm weten te schoppen. Dit was voor mij een prachtige ervaring!

Echter was het hele voortraject, het organiseren en het inkopen van de upgrade parts iets wat mij nog meer trok.

 

Ik startte met wat bulk inkopen van 1.8T downpipes die zo weer verkocht waren. Dat beviel mij wel maar ik wou meer producten verkopen. Samen met mijn vader ging ik naar de KVK en schreef mezelf in als ondernemer (2015). Daar op volgend heb ik veel gesprekken en afspraken gehad met verschillende leveranciers wereldwijd. Ik lanceerde mijn eerste webshop om de producten te verkopen en door de jaren heen ontstond er vertrouwen in mijn bedrijf en mijn klantenbestand groeide gestaag.

 

Mijn volgende stap werd een professionele webshop met een zeer uitgebreid assortiment en chiptuning. Welkom op de webshop van JT-Products

bottom of page