online store
top of page

Verzending & Retournering

Verzenden

Bij de meeste producten is een levertijd te zien, dit is een indicatie die kan afwijken van de werkelijkheid. We proberen zo goed mogelijk de aangegeven levertijd up to date te houden.
 

Om er zeker van te zijn wat de levertijd is op moment van bestelling van een of meerdere producten willen wij vragen ons een email te sturen om de meest recente levertijd op te vragen.

Heb je vragen over de status van je bestelling dan kun je contact met ons opnemen via info@jt-products.nl of vul het contactformulier in op de contact pagina.

ship-worldwide-500x200.png
Retourneren

Je hebt recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van rede te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Een retourzending moet met tracking verzonden worden.
De kosten voor retouren zijn voor eigen rekening.

 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat (niet gebruikt) en in de originele verpakking, aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@jt-products.nl of vul het contactformulier in op de contact pagina.


Wij zullen vervolgens het verschuldigde order bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten.

Voor een zo soepel mogelijke verwerking van je retour, verzoeken wij u ons retour formulier volledig ingevuld mee te sturen met je retour item.

Download hier het retourformulier.

bottom of page